fbpx
Купи!

Спална соба Бостон

55.000,00 ден

Гардероберот во лизгачки врати, од кои едната е со огледало, тапациран кревет со латофлекс подница, наткасни и тоалета со огледало се дел од новата колекција на спална соби за 2020 – 2021 година.

  • Гардеробер: Ширина: 240см, Длабочина: 65см, Висина: 210см;
  • Кревет (200х180см): Ширина: 205см, Длабочина: 230см;
  • Наткасна: Ширина: 55см, Длабочина: 42см, Висина: 40см;
  • Тоалета со фиоки: Ширина: 135, Длабочина: 47см, Висина: 90см;
  • Боја: орев.

1 на залиха

Категорија
Scroll to Top