Спална соба Аљаска

92.000,00 ден

Гардероберот во лизгачки вратиод од кои едната е со огледало, тапациран кревет со латофлекс подница, наткасни и тоалета со медијапански лајсни се дел од новата колекција на спална соби за 2020 година.

  • Гардеробер: Ширина: 240см, Длабочина: 66см, Висина: 217см;
  • Кревет (200х180см): Ширина: 200см, Длабочина: 217см;
  • Наткасна: Ширина: 67см, Длабочина: 43см, Висина: 42см;
  • Тоалета со фиоки: Ширина: 143см, Длабочина: 50см, Висина: 155см;
  • Боја: орев-сива.

3 на залиха

Категорија
Scroll to Top