Спална соба Аида

73.800 ден

Гардероберот во лизгачки врати, oд која е дната е со огледало, тапациран кревет, голема табуретка со метални ногарки, наткасни и тоалета со огледало, лед светла се дел од новата колекција на спална соби за 2020 – 2021 година.

  • Гардеробер: Ширина: 245см, Длабочина: 67см, Висина: 210см;
  • Кревет (200х180см): Ширина: 195см, Длабочина: 210см;
  • Наткасна: Ширина: 55см, Длабочина: 42см, Висина: 33(100)см;
  • Тоалета со фиоки: Ширина: 132, Длабочина: 46см, Висина: 175см;
  • Табуретка: Ширина: 140, Висина: 45см;
  • Боја: орев – бела.

2 на залиха

Категорија:
Scroll to Top