Купи!

Спална соба Агора

49.900,00 ден

Гардероберот во лизгачки врати, кревет со латофлекс подница, наткасни и тоалета се дел од новата колекција на спална соби за 2020 година.

  • Гардеробер: Ширина: 240см, Длабочина: 62см, Висина: 220см;
  • Кревет (200х180см): Ширина: 190см, Длабочина: 218см, ;
  • Наткасна: Ширина: 52см, Длабочина: 43см, Висина: 48см;
  • Тоалета со фиоки и огледало: Ширина: 130см, Длабочина: 46см, Висина: 90см;
  • Боја: орев.

3 на залиха

Категорија Ознаки: ,
Scroll to Top