Сет клуб маса M-110

12.900 ден

Категорија:

Опис на производот

Модерен изглед прикладен за опремување на различни простори. Клуб маса изработена од стакло и метал.

  • Материјал: стакло + метал;
  • Димензии: f60см / f80см;
  • Боја на метал: црна;
  • Боја на стакло: транспарентно, црно или зелено.
Scroll to Top