Лежај со латофлекс Концепт

од 20.900 ден

Откажи

Опис на производот

  • Со вклучена латофлекс подница;
  • Димензии: 200×140см, 200х160см или 200х180см;
  • Со кутија за постелнина;
  • Голем избор на високо квалитетни материјали и бои.
Scroll to Top