Компјутерско биро Бест

4.000,00 ден

Опис

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

  • Компјутерско биро “Best”
  • Димензии: 110×50см;

 

Scroll to Top