Клуб маса M-103

17.900,00 ден

Категорија

Опис

Модерен изглед прикладен за опремување на различни простори. Клуб маса изработена од стакло и метал.

  • Материјал: стакло + метал;
  • Димензии: f90см;
  • Боја на метал: црна;
  • Боја на стакло: транспарентно.
Scroll to Top