Купи!

Клуб маса 504

3.900,00 ден

Категорија

Опис

Модерен изглед прикладен за опремување на различни простори.

  • Материјал: оплеменета иверка;
  • Димензии: 90х50х45см;
  • Боја: орев-антрацид.
Scroll to Top