Купи!

Клуб маса 503

5.500,00 ден

Категорија

Опис

Модерен изглед прикладен за опремување на различни простори.

  • Материјал: оплеменета иверка;
  • Димензии: 80х50х40см;
  • Боја: сонома-бела.
Scroll to Top