Промо!

Клуб маса 502

3.900,00 ден

Категорија

Опис

Модерен изглед прикладен за опремување на различни простори.

  • Материјал: оплеменета иверка, метални ногарки;
  • Димензии: 90х50х40см;
  • Боја: орев.
Scroll to Top