Купи!

Клуб маса 501

3.900,00 ден

Категорија

Опис

Модерен изглед прикладен за опремување на различни простори.

  • Материјал: оплеменета иверка;
  • Димензии: 92х55х40см;
  • Боја: бела-сива.
Scroll to Top