Гарнитура Торино

95.900,00 ден

Категорија Ознаки: ,

Опис

Состав: Тросед + тросед + фотеља. Иновативен мехазизам на спуштање. Целосно дрвена конструкција, метални ногарки, висококвалитетен штоф со можност за избор на боја. Полнењето е со ПУ пена.

* Димензии:

  • Тросед: 235×100см (лежај: 180х100см);
  • Фотеља: 80×95см.
Scroll to Top