Гарнитура Милано

59.900,00 ден

Опис

  • Со вкучен механизам за спиење;
  • Состав: 3+3+1;
  • Двата троседи имаат механизам за спуштање;
  • ПУ пена за поголема удобност;
  • Водоотпорни штофови;
  • Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои.
Scroll to Top