Гарнитура Лара

59.000,00 ден

Опис

  • Димензии: Тросед:220x100cm (лежај: 190х160см) / Двосед:140x100cm (лежај: 190х160см) / Фотеља:110x100cm (лежај: 75х160см)
  • Со вкучен механизам за спиење на троседот и двоседот;
  • Бонел жичано јадри + ПУ пена за поголема удобност;
  • Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои.
Scroll to Top