Гардеробер – СЕ

4.900,00 ден9.800,00 ден

SKU: Не е достапно Категорија

Опис

Гардеробeрите од серијата СЕ имаат меко затворање на вратите. Неговиот ентериер се состои од странично поставени полици за гардероба и бар за гардеробер. Овој модел се произведува во три димезнии: 40, 80 и 120см. 

Димензии:

  • СЕ-40: 40х200см;
  • СЕ-80: 80х200см;
  • СЕ-120: 120х200см;
Scroll to Top