Купи!

Гардеробер – ФO

20.610,00 ден29.600,00 ден

SKU: Не е достапно Категорија

Опис

Гардеробeрите од серијата ФО имаат двостран лизгачки механизам и огледало. Неговиот ентериер се состои од странично поставени полици за гардероба и бар за гардеробер. Овој модел се произведува во три димезнии: 200, 220 и 240см. Изборот на боја е по ваша желба.

Димензии:

  • ФО-140: 140x62x205см;
  • ФО-200: 200x62x215см;
  • ФО-220: 220x62x215см;
  • ФО-240: 240x62x215см;
Scroll to Top