Гардеробер – ФК

22.900,00 ден28.000,00 ден

SKU: Не е достапно Категорија

Опис

Гардеробeрите од серијата ФК имаат двостран лизгачки механизам, носат естетско освежување и заштедуваaт простор. Неговиот ентериер се состои од странично поставени врати и бар за гардеробер. Овој модел се произведува во три димезнии: 208, 248 и 296см. Изборот на боја е по ваша желба.

Димензии:

  • Ф-210: 208x60x205см;
  • Ф-250: 248x60x205см;
  • Ф-300: 296x60x205см.
Scroll to Top