Гардеробер – Ф4

од 20.900,00 ден

SKU: Не е достапно Категорија

Опис

Гардеробeрите од серијата Ф4 имаат двостран лизгачки механизам, носат естетско освежување и заштедуваaт простор. Неговиот ентериер се состои од странично поставени полици за гардероба и бар за гардеробер. Овој модел се произведува во пет димезнии: 140, 180, 200, 220 и 240см. Изборот на боја е по ваша желба.

Димензии:

  • Ф4-140: 140x62x205см;
  • Ф4-180: 180x62x205см;
  • Ф4-200: 200x62x215см;
  • Ф4-220: 220x62x215см;
  • Ф4-240: 240x62x215см;
Scroll to Top