Француски лежај Наполи

од 18.900 ден

Откажи

Опис на производот

  • Со вклучен душек;
  • Димензии: 200×140 (205х140х115)см, 200х160 (205х160х115)см или 200х180 (205х180х115)см;
  • Бонел жичано јадро и ПУ пена за поголема удобност;
  • Со кутија за постелнина;
  • Голем избор на високо квалитетни материјали и бои.
Scroll to Top