fbpx

Фотеља Релакс

23.900,00 ден

Категорија

Опис

Kaрактеристики:

  • Пакување: 1 ком стреч фолија, најлон;
  • Метална база;
  • Избор на боја;
  • Релакс механзам;
  • Ротирачки механизам;
  • Димензии на фотељата: 100×100см.

 

Scroll to Top