Фотеља Италиа

21.900,00 ден

Категорија

Опис

Kaрактеристики:

  • Пакување: 1 ком стреч фолија, најлон;
  • Метални ногарки;
  • Избор на боја;
  • Димензии на фотељата: 80×85см.

 

Scroll to Top