Единечен кревет Тијана

13.000 ден

Опис на производот

  • Со вклучен душек;
  • Димензии: 205х95см (душек: 200×90см);
  • Бонел жичано јадро и ПУ пена за поголема удобност;
  • Со кутија за постелнина;
  • Голем избор на високо квалитетни материјали и бои.

 

Scroll to Top