Душек Memory Roll 3+12

од 12.200,00 ден

  • Високо квалитетна навлака која се вади и пере антиалергиски својства изработена од ткаенина која ги задоволува Oeko – tex стандардите
  • Душекот е направен во комбинација на пена со нормална тврдост и мемори пена
  • Термоактивна мемори пена прилагодлива на контурите на телото обезбедувајќи особена удобност и опуштеност
  • Спакуван во вид на ролна што го олеснува транспортот и испораката
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

Комбинација на практичност и удобност

Земајќи ја во предвид популарноста на мемори пената во индустријата за производство на душеци, креиран е душекот Memory Roll 3+12, како одговор на барањето на празарот за достапен и функционален душек. Душекот е практичен од аспект на роловано пакување на истиот, комбинација на квалитетна потпора на телото која ја нуди ПУ пената со нормална тврдост и удобноста на мемори пената. Навлаката на душекот е третирана со антиалергиски третман за долготрајно елиминирање на грините и бактериите од душекот. Високо квалитетна навлака која се вади и пере антиалергиски својства изработена од ткаенина која ги задоволува Oeko – tex стандардите. Вкупната висина на душекот е 18 цм.

  • Висококвалитетна антиалергиска навлака
  • Патент затворач
  • ПЕС вата 400 г/м2
  • Ретекс
  • Мемори пена ВА5015
  • ПУ пена ПН2534

Дополнителни информации

Димензија:

190×120, 190×140, 190×160, 190×180, 190×80, 190×90, 200×120, 200×140, 200×160, 200×180, 200×80, 200×90

Scroll to Top