Душек Luna

од 9.140 ден

 • Висококвалитетна и тешкогорива навлака со антиалергиски својства, направена од ткаенина која ги задоволува барањата на Öko-Tex стандардите
 • Навлака од типот лете-зиме
 • 30 мм полиуретанска пена како облога која овозможува подобра удобност во споредба со другите душеци со висина приближна на 22 цм
 • Странично појачување од полиуретанска пена која гарантира појака структура на душекот
 • Структурата bonnell јадро овозможува подобро проветрување на душекот
Откажи

*Доколку сте заинтересирани за друга димензија, Ве молиме контактирајте не на vardarmebel@yahoo.com

SKU: N/A Категорија:

Опис на производот

Комбинација на Bonnell јадро и ПУ пена

При изборот на идеален душек за Вас, една од основните одлуки е дали ќе одберете душек од пена или од жичано јадро. Многумина од нас пораснале на душеци со јадро од федери, па и денес исто така пружините се користат како основа при изработка на душеци од овој вид. Некои од Вас имаат лошо искуство со душеци од овој вид, па затоа дополнително се потрудивме да креираме душек кој ќе Ве натера да ги заборавите сите недостатоци на жичаните душеци. Висококвалитетната антибактериска навлака, во изведба зима-лето Ве потсетува сезонски да го ротирате душекот од двете страни за спиење, користејќи ги придобивките на зима-лето ефектот на Вашето тело, а со самото тоа правите и повеќекратна корист во однос на продолжување на векот на траење на самиот душек. Душекот е со вкупна висина од 22 цм.

 • Антиалергиска навлака
 • Волнена вата 350 г/ м2
 • ПЕС вата 350 г/ м2
 • Ретекс
 • ПУ пена ПТ2541
 • Тврд филц 500 г/ м2
 • Bonnell јадро на пружината

Дополнителни информации

Димензија

190×120, 190×140, 190×160, 190×180, 190×80, 190×90, 200×120, 200×140, 200×160, 200×180, 200×80, 200×90

Scroll to Top