Душек Luna Extra

од 10.590 ден

  • Висококвалитетна и тешкогорива навлака со антиалергиски својства, направена од ткаенина која ги задоволува барањата на Öko-Tex стандардите
  • Навлака од типот лете-зиме
  • 30 мм полиуретанска пена како облога која овозможува подобра удобност во споредба со другите душеци со висина приближна на 22 цм
  • Странично појачување од полиуретанска пена која гарантира појака структура на душекот
  • Структурата bonnell јадро овозможува подобро проветрување на душекот
Откажи

*Доколку сте заинтересирани за друга димензија, Ве молиме контактирајте не на vardarmebel@yahoo.com

SKU: N/A Категорија:

Опис на производот

Кокос – природна алтернатива за цврст душек!

Како би биле потполни во понудата на душеци со жичано јадро, за оние лица кои преферираат потврда подлога за спиење, како и за лица со телесна тежина до 110 кг, произведовме душек кој во својата структура има кокосова плоча. Душекот Luna Extra во основа е изграден од Bonnell жичано јадро со задебелена жица од 2,4 мм која на овој душек му дава еластичност и долготрајност, која е гарантирана и од ПУ пена со појачана тврдост на страничните делови на душекот. Душекот е со вкупна висина од 22 цм.

Душекот Luna Extra е душек каде што посветивме внимание на природниот аспект во индустријата на системи за спиење, па со употреба на кокос добивме цврстина на душекот врз база на природни материјали. Душекот Luna Extra се препорачува на лица со телесна тежина над 90 кг, односно за лица со телесна тежина до 110 кг.

Дополнителни информации

Димензија

190×120, 190×140, 190×160, 190×180, 190×80, 190×90, 200×120, 200×140, 200×160, 200×180, 200×80, 200×90

Scroll to Top