Блок кујна 200

12.500 ден

5 на залиха

Категорија:

Опис на производот

Блок кујната 200, во комбинација со бел и даб декор, е дизајнирана да ги исполни функционалните и естетски барања во опремувањето на ентериерот во кујната. Единечни и двокрилни висечки елементи, како и долни единечни и двокрилни елементи со функционални фиоки, обезбедуваат доволно простор за складирање на садови, а посебен изглед на кујната и дава работната плоча kоја е изработена во платина дизајн.

  • Забелешка: Цената на кујната е без мијалник.
  • Монтажата се доплаќа 3.000 Денари.

    Димензии:
  • Ширина 200 см;
  • Длабочина 60см;
  • Висина 200см;
  • Дизајн: бела – даб.

 

Scroll to Top