Аголна гарнитура Вики

29.900,00 ден

Опис

▴Димензии: 260×190см;
▴Лежај: 210×140см;
▴Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои;
▴Со сандак за постелнина;
▴ Жичано јадро + ПУ пена за поголема удобност;

Scroll to Top