Аголна гарнитура Токио

28.500 ден

Категорија: Тагови: ,

Опис на производот

Аголна гарнитура Токио (3 ФУНКЦИИ ВО 1 ПРОИЗВОД). Едноставно прилагодливо на Вашите потреби

  • Димензии: 290х205см;
  • Простор за спиење: 160х190см;
  • Две кутии за постелнина;
  • Бонел жичано јадро+ПУ пена за поголема удобност;
  • Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои;
Scroll to Top