Аголна гарнитура Стефани

39.900,00 ден

Опис

Извонредна удобност и модерен изглед. Оваа гарнитура комплетно се вклопува во современите услови на живеење. Овој модел е достапен за производство во голем број на висококвалитетни штофови (+100).

  • Димензии: 320×240см;
  • Простор за спиење: 270×160см;
  • Со кутија за постелнина;
  • Со вкучен механизам за спиење;
  • Бонел жичано јадри + ПУ пена за поголема удобност;
  • Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои.
Scroll to Top