Аголна гарнитура Сандра

31.900,00 ден

Опис

▴ Димензии: 240 х 190см;
▴ Простор за спиење: 205х150см;
▴ Со вклучен механизам;
▴ 14см сунгер;
▴ Голем избор на високо квалитетни штофови.

 

 

Scroll to Top