Аголна гарнитура Мона

37.400,00 ден

Опис

▴ Димензии: 265 х 200см;
▴ Простор за спиење: 230х150см;
▴ Со вклучен механизам;
▴ Со сандак за постелнина;
▴ Голем избор на високо квалитетни штофови.

 

 

Scroll to Top