Аголна гарнитура Милано

39.900 ден

Опис на производот

Извонредна удобност и модерен изглед. Оваа гарнитура комплетно се вклопува во современите услови на живеење. Овој модел е достапен за производство во голем број на висококвалитетни штофови (+200).

  • Димензии: 295х255см;
  • Простор за спиење: 195х140см;
  • Со вкучен механизам за спиење;
  • Потпирачи за глава;
  • ПУ пена за поголема удобност;
  • Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои.

Информации за производ

Постави прашање за производот

    Scroll to Top