Аголна гарнитура Манчестер

22.900 ден

Опис на производот

Извонредна удобност и модерен изглед. Оваа гарнитура комплетно се вклопува во современите услови на живеење. Овој модел е достапен за производство во голем број на висококвалитетни штофови (+200).

  • Димензии: 250х150см;
  • Простор за спиење: 215х140см;
  • Со две кутии за постелнина;
  • Со вкучен механизам за спиење;
  • Подарок табуретка;
  • Димензии на табуретка: 55×40см;
  • ПУ пена за поголема удобност;
  • Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои.
Scroll to Top