Аголна гарнитура Лана

33.900 ден

Категорија: Тагови: ,

Опис на производот

  • Димензии: 290х245см;
  • Простор за спиење: 200х140см;
  • Сандак за постелнина;
  • ПУ пена за поголема удобност + Бонел жичано јадро;
  • Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои (+200).
Scroll to Top