Аголна гарнитура Кинг

28.900,00 ден

Опис

▴Димензии: 270×200см;
▴Лежај: 230×140см;
▴Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои;
▴Со сандак за постелнина;
▴ПУ пена за поголема удобност;

 

 

Scroll to Top