Аголна гарнитура Дими

30.900,00 ден

Опис

▴ Димензии: 270 х 200см;
▴ Простор за спиење: 220х140см;
▴ Со вклучен механизам;
▴ Pet friendly штофови.

 

 

Scroll to Top