Аголна гарнитура Далас

38.000,00 ден

Опис

▴Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои;
▴Димензија: 280×190см;
▴Со вклучен механизам;
▴Со сандак за постелнина;
▴ПУ пена за поголема удобност;

 

 

Scroll to Top