Плакари

Димензии: 296x60x205cm

Материјал: Алум, иверица

 

 

 

Димензии: 240,220,200,180,160см

Материјал: Алум, иверица

 

 

Дим.: 205x61x215cm

Материјал: Иверица

 

 

 

Дим.: 88x55x210cm

Материјал: Иверица+МДФ

 

 

 

Димензии: 250x60x205cm

Материјал: Алум, иверица

 

 

 

Димензии: 200, 220, 240см

Материјал: Алум, иверица

 

 

 

Дим.: 127x60x210cm

Материјал: Иверица+МДФ

 

 

 

Дим.: 200x59.5x203.5cm

Материјал: Иверица

 

 

 

Димензии: 200, 220, 240см

Материјал: Алум, иверица

 

 

 

Димензии: 80x52x205cm

Материјал: Иверка

 

 

 

 • Demo Image
  Информации | ПОДАРОК ТАБУРЕТКА!!!
  Цена 293€ (18.000мкд)
  Димензија Аголна: 256х166см; табуретка: 70x40см
  Лежај: 222х140см
  Материјал Штоф, Еко кожа
  Боја По избор
 • Demo Image
  Информации | ПОДАРОК ТАБУРЕТКА!!!
  Цена 317€ (19.500мкд)
  Димензија Аголна: 256х166см; табуретка: 70x40см
  Лежај: 222х140см
  Материјал Штоф, Еко кожа
  Боја По избор
 • Demo Image
  Информации
  Цена 171€ (10.500мкд)
  Димензија Тросед: 225х90см
  Лежај: 190х110см
  Материјал Штоф, Еко кожа
  Боја По избор
 • Demo Image
  Информации
  Цена /
  Димензија 120x60х45см
  Материјал Калено стакло - 12мм
  Боја Димено стакло
 • Demo Image
  Информации
  Цена 390€ (23.990мкд) - Со механизам
  Димензија 255х200см
  Материјал Штоф, Еко кожа
  Боја По избор
 • Demo Image
  Информации
  Цена 220€ (13.500мкд)
  Димензија 190х99см / лежај: 190х140см
  Материјал Штоф, еко кожа
  Боја По избор