Разно

Димензии: 50x40х43cm

Материјал: Meдијапан

НОВО

 

 

 

Димензии: 175x34x195cm

Материјал: Meдијапан

НОВО

 

 

Димензии: 67x28x155,5cm

Материјал: Иверица

НОВО

 

 

Димензии: 60x22x170cm

Материјал: Иверица

НОВО

 

 

Димензии: 80x20x220cm

Материјал: Иверица

НОВО

 

 

 

Димензии: 62x62х40cm

Материјал: Медијапан

НОВО

 

 

 

Димензии: 60x17x170cm

Материјал: Иверица

НОВО

 

 

Димензии: 60x40х77cm

Материјал: Бука, м. штоф

НОВО

 

 

 

Димензии: 66x60х88cm

Материјал: Бука, м. штоф

НОВО

 

 

 

Димензии: 140x35x196cm

Материјал: Иверица

НОВО

 

 

Димензии: 120x40x80.5cm

Материјал: Иверица

 

 

 

Димензии: 63x57х92cm

Материјал: Полно дрво

НОВО

 

 

 

 • Demo Image
  Информации | ПОДАРОК ТАБУРЕТКА!!!
  Цена 293€ (18.000мкд)
  Димензија Аголна: 256х166см; табуретка: 70x40см
  Лежај: 222х140см
  Материјал Штоф, Еко кожа
  Боја По избор
 • Demo Image
  Информации | ПОДАРОК ТАБУРЕТКА!!!
  Цена 317€ (19.500мкд)
  Димензија Аголна: 256х166см; табуретка: 70x40см
  Лежај: 222х140см
  Материјал Штоф, Еко кожа
  Боја По избор
 • Demo Image
  Информации
  Цена 171€ (10.500мкд)
  Димензија Тросед: 225х90см
  Лежај: 190х110см
  Материјал Штоф, Еко кожа
  Боја По избор
 • Demo Image
  Информации
  Цена /
  Димензија 120x60х45см
  Материјал Калено стакло - 12мм
  Боја Димено стакло
 • Demo Image
  Информации
  Цена 390€ (23.990мкд) - Со механизам
  Димензија 255х200см
  Материјал Штоф, Еко кожа
  Боја По избор
 • Demo Image
  Информации
  Цена 220€ (13.500мкд)
  Димензија 190х99см / лежај: 190х140см
  Материјал Штоф, еко кожа
  Боја По избор