Трпезариски маси и столици

Материјал: Мебел штоф

Боја: Жолта

НОВО

 

Материјал: Мебел штоф

Боја: Сива

НОВО

 

Дим.: 120(2х46)x86cm

Материјал: Стакло, метал

НОВО

 

Дим.: 140(+40)x80cm

Материјал: Медијапан

НОВО

 

Дим.: 160x90x77cm

Материјал: Meдијапан

НОВО

 

Дим.: 122(+60)x80cm

Материјал: Стакло, метал

НОВО

 

Дим.: 80x80cm

Мат.: Полно дрво + МДФ

НОВО

 

Материјал: Бука, штоф

Боја: По избор

НОВО

 

Материјал: Буково дрво

Боја: По избор

НОВО

 

Дим.: 120x80cm

Мат.: Полно дрво + МДФ

НОВО

 

Материјал: Бука, штоф

Боја: По избор

НОВО

 

Дим.: f110cm

Материјал: Полно дрво

НОВО

 

Димензии: 140(+40)х90см

Боја: Бела или крем

НОВО

 

Димензии: 150(+40)х90см

Боја: По избор

НОВО

 

Материјал: Еко кожа

Боја: Беж

НОВО

 

Димензии: 160(+40)х90см

Боја: По избор

НОВО

 

Димензии: 160(+40)х90см

Боја: По избор

НОВО

 

Дим.: 135(+40)x80cm

Материјал: Полно дрво

НОВО

 

Материјал: Еко кожа

Боја: Капучино

НОВО

 

Материјал: Еко кожа

Боја: Сива

НОВО

 

Димензии: 160х90х75см

Боја: Бела

НОВО

 

Материјал: Еко кожа

Боја: Сива

НОВО

 

Материјал: Еко кожа

Боја: Бела

НОВО

 

Димензии: 120(+40)х80см

Боја: Венге-крем

НОВО

 

Материјал: Мебел штоф

Боја: Сива(зелен грб)

НОВО

 

Дим.: 120(2х45)x86cm

Материјал: Стакло, метал

НОВО

 

Димензии: 120х80см

Боја: Бела или крем

НОВО

 

Материјал: Мебел штоф

Боја: Сива(бел кедер)

НОВО

 

Дим.: 120(3х45)x80cm

Материјал: Стакло, метал

НОВО

 

Материјал: Бука, штоф

Боја: Бука 

НОВО

 

 • Demo Image
  Информации | ПОДАРОК ТАБУРЕТКА!!!
  Цена 293€ (18.000мкд)
  Димензија Аголна: 256х166см; табуретка: 70x40см
  Лежај: 222х140см
  Материјал Штоф, Еко кожа
  Боја По избор
 • Demo Image
  Информации | ПОДАРОК ТАБУРЕТКА!!!
  Цена 317€ (19.500мкд)
  Димензија Аголна: 256х166см; табуретка: 70x40см
  Лежај: 222х140см
  Материјал Штоф, Еко кожа
  Боја По избор
 • Demo Image
  Информации
  Цена 171€ (10.500мкд)
  Димензија Тросед: 225х90см
  Лежај: 190х110см
  Материјал Штоф, Еко кожа
  Боја По избор
 • Demo Image
  Информации
  Цена /
  Димензија 120x60х45см
  Материјал Калено стакло - 12мм
  Боја Димено стакло
 • Demo Image
  Информации
  Цена 390€ (23.990мкд) - Со механизам
  Димензија 255х200см
  Материјал Штоф, Еко кожа
  Боја По избор
 • Demo Image
  Информации
  Цена 220€ (13.500мкд)
  Димензија 190х99см / лежај: 190х140см
  Материјал Штоф, еко кожа
  Боја По избор