Кревети

Материјал: Еко кожа, штоф

Боја:  По избор

НОВО

 

Материјал: Еко кожа

Боја:  Беж

НОВО

 

Материјал:Штоф, Еко кожа 

Боја:  По избор

НОВО

 

Материјал: Иверка/Мед.

Боја:  Бела

НОВО

 

Материјал: Еко кожа, штоф

Боја:  По избор

НОВО

 

Материјал: Буково дрво

Боја:  По избор

НОВО

 

Материјал: Еко кожа, штоф

Боја:  По избор

НОВО

 

Материјал: Еко кожа, штоф

Боја:  По избор

НОВО

 

Материјал: Буково дрво

Боја:  По избор

НОВО

 

Материјал: Еко кожа, штоф

Боја:  По избор

НОВО

 

Материјал: Еко кожа, штоф

Боја:  По избор

НОВО

 

Материјал: Еко кожа, штоф

Боја:  По избор

НОВО

 

 • Demo Image
  Информации | ПОДАРОК ТАБУРЕТКА!!!
  Цена 293€ (18.000мкд)
  Димензија Аголна: 256х166см; табуретка: 70x40см
  Лежај: 222х140см
  Материјал Штоф, Еко кожа
  Боја По избор
 • Demo Image
  Информации | ПОДАРОК ТАБУРЕТКА!!!
  Цена 317€ (19.500мкд)
  Димензија Аголна: 256х166см; табуретка: 70x40см
  Лежај: 222х140см
  Материјал Штоф, Еко кожа
  Боја По избор
 • Demo Image
  Информации
  Цена 171€ (10.500мкд)
  Димензија Тросед: 225х90см
  Лежај: 190х110см
  Материјал Штоф, Еко кожа
  Боја По избор
 • Demo Image
  Информации
  Цена /
  Димензија 120x60х45см
  Материјал Калено стакло - 12мм
  Боја Димено стакло
 • Demo Image
  Информации
  Цена 390€ (23.990мкд) - Со механизам
  Димензија 255х200см
  Материјал Штоф, Еко кожа
  Боја По избор
 • Demo Image
  Информации
  Цена 220€ (13.500мкд)
  Димензија 190х99см / лежај: 190х140см
  Материјал Штоф, еко кожа
  Боја По избор