Комоди

Димензии: 200x40x45cm

Материјал: Медијапан

НОВО

 

 

Димензии: 271x43x210cm

Материјал: Медијапан

НОВО

 

 

Димензии: 160x41.5x52cm

Материјал: Медијапан

НОВО

 

 

Димензии: 241x41x195cm

Материјал: Медијапан

НОВО

 

 

Димензии: 180x42x42cm

Материјал: Медијапан

НОВО

 

 

Димензии: 180x34cm

Материјал: Иверка

НОВО

 

 

Димензии: 275x45x195cm

Материјал: Медијапан

НОВО

 

 

Дим.: 170/240x50x42cm

Материјал: Медијапан

НОВО

 

 

Димензии:120x41.5x43.5cm

Материјал: Медијапан

НОВО

 

 

Димензии: 140x34x50cm

Материјал: Медијапан

НОВО

 

 

Димензии: 180x42x42cm

Материјал: Медијапан

НОВО

 

 

Димензии:270x41.5x190cm

Материјал: Медијапан

НОВО

 

 

 • Demo Image
  Информации | ПОДАРОК ТАБУРЕТКА!!!
  Цена 293€ (18.000мкд)
  Димензија Аголна: 256х166см; табуретка: 70x40см
  Лежај: 222х140см
  Материјал Штоф, Еко кожа
  Боја По избор
 • Demo Image
  Информации | ПОДАРОК ТАБУРЕТКА!!!
  Цена 317€ (19.500мкд)
  Димензија Аголна: 256х166см; табуретка: 70x40см
  Лежај: 222х140см
  Материјал Штоф, Еко кожа
  Боја По избор
 • Demo Image
  Информации
  Цена 171€ (10.500мкд)
  Димензија Тросед: 225х90см
  Лежај: 190х110см
  Материјал Штоф, Еко кожа
  Боја По избор
 • Demo Image
  Информации
  Цена /
  Димензија 120x60х45см
  Материјал Калено стакло - 12мм
  Боја Димено стакло
 • Demo Image
  Информации
  Цена 390€ (23.990мкд) - Со механизам
  Димензија 255х200см
  Материјал Штоф, Еко кожа
  Боја По избор
 • Demo Image
  Информации
  Цена 220€ (13.500мкд)
  Димензија 190х99см / лежај: 190х140см
  Материјал Штоф, еко кожа
  Боја По избор