Клуб Маси

Димензии: 110x60cm

Материјал: Медијапан

НОВО

 

 

Димензии: 120x70x40cm

Материјал: МДФ+Дрво

НОВО

 

 

Димензии: 110x65cm

Материјал: Медијапан

НОВО

 

 

Димензии: 120x70x40cm

Материјал: МДФ+Дрво

НОВО

 

 

Дим.: 120x65x45cm

Материјал: Meдијапан

НОВО

 

Димензии: 90x70cm

Материјал: Полно дрво

НОВО

 

 

Димензии: 140x82x42cm

Материјал: МДФ+Дрво

НОВО

 

 

Димензии: 110x65x45cm

Материјал: МДФ+Дрво

НОВО

 

 

Димензии: 110x70х42cm

Материјал: Медијапан

НОВО

 

 

Димензии: 120x70x40cm

Материјал: МДФ+Дрво

НОВО

 

 

Димензии: 110x65x45cm

Материјал: МДФ+Дрво

НОВО

 

 

Димензии: f60cm

Материјал: Полно дрво

НОВО

 

 

 • Demo Image
  Информации | ПОДАРОК ТАБУРЕТКА!!!
  Цена 293€ (18.000мкд)
  Димензија Аголна: 256х166см; табуретка: 70x40см
  Лежај: 222х140см
  Материјал Штоф, Еко кожа
  Боја По избор
 • Demo Image
  Информации | ПОДАРОК ТАБУРЕТКА!!!
  Цена 317€ (19.500мкд)
  Димензија Аголна: 256х166см; табуретка: 70x40см
  Лежај: 222х140см
  Материјал Штоф, Еко кожа
  Боја По избор
 • Demo Image
  Информации
  Цена 171€ (10.500мкд)
  Димензија Тросед: 225х90см
  Лежај: 190х110см
  Материјал Штоф, Еко кожа
  Боја По избор
 • Demo Image
  Информации
  Цена /
  Димензија 120x60х45см
  Материјал Калено стакло - 12мм
  Боја Димено стакло
 • Demo Image
  Информации
  Цена 390€ (23.990мкд) - Со механизам
  Димензија 255х200см
  Материјал Штоф, Еко кожа
  Боја По избор
 • Demo Image
  Информации
  Цена 220€ (13.500мкд)
  Димензија 190х99см / лежај: 190х140см
  Материјал Штоф, еко кожа
  Боја По избор