За Нас

 


  “Вардар Мебел” е фирма чие основно мото е: Квалитет, Стил, Селекција, Сервис. Тоа се четирите темели на нашиот бизнис модел на кои се базира секоја наша одлука и водечки принцип кон една единствена цел: ВИЕ.

     Постоиме веќе 27 години како препознатлив лидер во трговијата со мебел во земјата. Нашите признанија и дипломи се резултат на Вашата доверба како задоволни потрошувачи.

 
 
 
 
 
 

                     

     

     Сметаме дека домашната релаксирана и топла атмосфера е критична во денешно време земајќи го во предвид брзиот начин на живот. Ние сме тука да го создадеме совршениот простор за вашето секојдневие: САМО СЕДНЕТЕ И УЖИВАЈТЕ.

     Уникатните производи во нашиот изложбен простор Ви овозможуваат да изберете повеќе комбинации на мебел од најреномираните светски брендови, а воедно и со најниски цени.

     Повелете посетете нé во нашите најмодерни продажни салони и ќе се уверите дека нудиме мебел кој ќе се вклопи во вашите домови, потреби и буџет.

    

     Со Почит,